Leave Your Message
010203

Garanci për çmim të ulët

Besoni përvojën tonë

1 vit Garanci

Rreth
Ganda Medical

Nanchang Ganda Medical Devices Co., Ltd. është një prodhues i njohur që është i specializuar në ofrimin e materialeve konsumuese mjekësore me cilësi të lartë. E themeluar në janar 2002 dhe e vendosur në Nanchang, Kinë, kompania ka fituar një reputacion të fortë për angazhimin e saj ndaj inovacionit, cilësisë dhe besueshmërisë.

Lexo më shumë

Produktet tona

SHËRBIMETShërbimet tona

Ne kryesisht prodhojmë dhe eksportojmë materiale harxhuese mjekësore të disponueshme. Në kompaninë tonë, ne e kuptojmë rolin kritik që luajnë materialet konsumuese mjekësore të disponueshme në mjediset e kujdesit shëndetësor. Këto produkte janë thelbësore për ruajtjen e higjienës, parandalimin e infeksioneve dhe sigurimin e mirëqenies së pacientëve dhe profesionistëve të kujdesit shëndetësor.

Angazhimi ynë është të ofrojmë produkte cilësore të nivelit të lartë që plotësojnë standardet ndërkombëtare. Ne jemi krenarë që ofrojmë një gamë të gjerë materialesh harxhuese mjekësore të disponueshme që përfshijnë tuba dhe gjilpëra për grumbullimin e gjakut me vakum, doreza, maska, fustane, enë magazinimi dhe shumë më tepër. Çdo produkt është projektuar me përpikëri, duke mbajtur parasysh nevojat dhe kërkesat specifike të profesionistëve mjekësorë.

Lexo më shumë

Zgjidhje cilësore dhe të personalizuara

Materiale konsumuese mjekësore standarde ndërkombëtare për profesionistë dhe objekte të ndryshme të kujdesit shëndetësor.

Dorëzimi në kohë dhe tranzit i sigurt

Dërgim efikas dhe shpërndarje e sigurt e furnizimeve kritike mjekësore.

Mbështetje e jashtëzakonshme për klientët

Ekipi i përkushtuar që ofron shërbime të jashtëzakonshme ndaj klientit për marrëdhënie afatgjata.

Çmime konkurruese dhe standarde të larta

Zgjidhje cilësore me çmime konkurruese me standarde prodhimi superiore.

6565611s04
01

OEM&ODMoem&odm

Në industrinë e sotme mjekësore që po përparon me shpejtësi, personalizimi është bërë parësor. Me nevojën e vazhdueshme për pajisje mjekësore inovative dhe të personalizuara, zgjedhja e partnerit të duhur OEM&ODM (Prodhuesi i Pajisjeve Origjinale & Prodhuesi i Dizajnit Origjinal) është thelbësor.
Kur bëhet fjalë për Materialet Konsumuese Mjekësore OEM&ODM, kompania jonë shkon përtej dhe përtej për të siguruar kënaqësinë e klientit. Ne e kuptojmë se çdo institucion mjekësor ka kërkesa unike dhe ne jemi të përkushtuar t'i plotësojmë këto nevoja. Pavarësisht nëse bëhet fjalë për paketim me porosi, materiale specifike të produktit, apo edhe markë, kompania jonë ka ekspertizën dhe burimet për të ofruar një zgjidhje plotësisht të personalizuar, çelësi në dorë.
Lexo më shumë

LAJMELajmet e Ndërmarrjes

Lexo më shumë