Leave Your Message
010203

Гаранција за ниска цена

Верувајте им на нашето искуство

1 година гаранција

За
Ганда Медикал

Nanchang Ganda Medical Devices Co., Ltd. е познат производител кој е специјализиран за обезбедување висококвалитетни медицински потрошни материјали. Основана во јануари 2002 година и лоцирана во Нанчанг, Кина, компанијата стекна силна репутација за нејзината посветеност на иновациите, квалитетот и доверливоста.

Прочитај повеќе

Нашите производи

01

УСЛУГИНашите услуги

Ние главно произведуваме и извезуваме медицински потрошен материјал за еднократна употреба. Во нашата компанија, ја разбираме критичната улога што ја играат медицинските потрошни материјали за еднократна употреба во здравствените услови. Овие производи се од суштинско значење за одржување на хигиената, спречување на инфекции и обезбедување на благосостојба на пациентите и здравствените работници подеднакво.

Нашата заложба е да обезбедиме производи со врвен квалитет кои ги исполнуваат меѓународните стандарди. Горди сме што нудиме широк спектар на медицински потрошен материјал за еднократна употреба, кој вклучува вакуумски цевки и игли за собирање крв, ракавици, маски, наметки, садови за складирање и многу повеќе. Секој производ е прецизно дизајниран, имајќи ги предвид специфичните потреби и барања на медицинските професионалци.

Прочитај повеќе

Квалитетни и приспособени решенија

Медицински потрошен материјал меѓународен стандард за различни здравствени работници и установи.

Навремена испорака и безбеден транзит

Ефикасно испраќање и сигурна испорака на критични медицински материјали.

Исклучителна поддршка за корисници

Посветен тим кој обезбедува исклучителни услуги на клиентите за долгорочни односи.

Конкурентни цени и високи стандарди

Квалитетни решенија по конкурентни цени со супериорни стандарди за производство.

6565611s04
01

OEM&ODMoem&odm

Во денешната медицинска индустрија која брзо напредува, прилагодувањето стана најважно. Со постојаната потреба од иновативни и персонализирани медицински уреди, од клучно значење е изборот на вистинскиот партнер OEM&ODM (Original Equipment Manufacturer & Original Design Manufacturer).
Кога станува збор за медицински потрошен материјал OEM&ODM, нашата компанија оди над и подалеку за да обезбеди задоволство на клиентите. Ние разбираме дека секоја медицинска установа има уникатни барања и ние сме посветени на исполнување на тие потреби. Без разлика дали се работи за приспособено пакување, специфични материјали за производи или дури и брендирање, нашата компанија има експертиза и ресурси за да испорача целосно приспособено решение со клуч на рака.
Прочитај повеќе

ВЕСТИEnterprise News

Прочитај повеќе